Talentencampus: Talentenbeurs voor bedrijven 1 oktober 2019

Op dinsdag 1 oktober van 09.00 tot 21.00 uur organiseert de Talentencampus een Talentenbeurs in de Rusheuvel. Een uitgelezen kans als je op zoek bent naar dat schaarse talent. In deze mail en bijgevoegde flyer vind je alle informatie over dit evenement dat men jaarlijks terug wil laten keren.

 

Talentenbeurs

Op 1 oktober wordt de Rusheuvel in Oss omgedoopt tot een heuse Talentenbeurs waar leerlingen, docenten en werkzoekenden kennismaken met het bedrijfsleven. Er is plaats voor maximaal 100 bedrijven.

 

Doelgroep

Men rekent op zo’n 2.000 bezoekers waaronder de leerlingen van de examenklassen en het voorlaatste schooljaar van vmbo, havo en vwo uit Oss en omgeving. Daarnaast zijn er ook leerlingen van ROC de Leijgraaf te gast. Later op de dag is het de beurt aan de docenten van de scholen om persoonlijk kennis te maken met de ondernemers en medewerkers van de lokale bedrijven. Tot slot is de beurs ook toegankelijk voor werkzoekenden die op een laagdrempelige manier in gesprek kunnen gaan met bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent.

 

Opzet van de beurs

Alle deelnemende bedrijven hebben de beschikking over een stand van 3 x 2 meter die is voorzien van een tapijtvloer, verlichting, elektriciteit voor laptop, monitor of ander apparaat (waarvoor het bedrijf zelf zorgt), een statafel van 85 cm doorsnee met twee krukken en een duidelijke naamsvermelding. Er wordt gekozen voor een uniforme uitstraling maar natuurlijk is er ruimte voor jullie eigen banner/promotiemateriaal (let op: er kunnen geen materialen worden opgehangen aan de stand). Er hoeft geen doe-activiteit te worden georganiseerd. De kracht van deze beurs zit hem in het gesprek met de bezoekers; maak hen op die manier enthousiast voor jullie mooie bedrijf als leer-/werkplek!

 

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 600,00 exclusief BTW (inclusief € 250,00 voor het partnerschap). Jouw bedrijf is dan automatisch partner van de Talentencampus wat je de mogelijkheid geeft om jullie bedrijf in beeld te brengen bij talent en werkzoekenden via het digitale platform op www.talentencampusoss.nl. Meer informatie over het partnerschap vind je hier: https://www.talentencampusoss.nl/partner. Naast het verzorgen van de stand en de eerdergenoemde faciliteiten wordt gedurende de dag (voor twee personen) onbeperkt koffie, thee en water geserveerd.

 

Aanmelden

Willen jullie deze unieke beurs niet missen en gaan jullie graag in gesprek met de potentiële medewerkers van nu en de toekomst? Meld je dan nu snel aan via info@talentencampusoss.nl.

 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mariëlle van Kaathoven via m.vankaathoven@talentencampusoss.nl  of 06 – 36 02 72 14.